۱۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۵۴

وزیر دفاع: ۵۵ پروژه راهبردی و شگفتانه دفاعی افتتاح می‌شود

وزیر دفاع: ۵۵ پروژه راهبردی و شگفتانه دفاعی افتتاح می‌شود

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از بهره‌برداری از ۵۵ پروژه راهبردی و شگفتانه در حوزه دفاع و نظامی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مراسم بهره‌برداری از ۱۲۰ طرح مشارکتی وزارت دفاع و پشتیبان نیروهای مسلح با همکاری سایر وزارتخانه ها نفت پتروشیمی مسکن انرژی فولاد و امنیت غذایی، اظهار کرد: در این ایام مبارک ۱۲۰ پروژه وزارت دفاع را که به اتمام رسیده است در محضر رئیس جمهور افتتاح خواهیم کرد. در عین حال ۵۵ پروژه از این تعداد متعلق به پروژه‌های دفاعی و نظامی است که با توجه به برخی ملاحظات از رونمایی آشکار آنها خودداری می‌کنیم. این پروژه‌ها همگی از پروژه‌های راهبردی و شگفتانه در حوزه دفاع و نظامی است.

وی افزود: در خصوص مابقی پروژه‌ها که متعلق به تامین اجتماعی که هلدینگ‌های اقتصادی است ، در برنامه هفتم تکالیفی برای بخش دفاعی بر اساس بند الف از ماده ۴۸ و بند ب ماده ۱۰۲ تعیین شده است که ما همکاری‌های ملی و دفاعی داشته باشیم به این معنا که سرریز توانمندی‌های دفاعی را در بخش ملی به کار گیریم و نیز از ظرفیت‌های بخش ملی در حوزه دفاعی استفاده کنیم.

امیر نصیرزاده خاطرنشان کرد: در همین راستا پروژه های متعدد اقتصادی تعریف شده که در این روز مبارک به نتیجه رسیده است که عموماً در حوزه‌های نفت گاز پتروشیمی صنعت معدن نیروگاهی ذخیره سازهای انرژی امنیت غذایی و دارویی خوراک دامی و امور فروشگاهی در ۲۸ آسان در سراسر کشور افتتاح خواهد شد.

وی با بیان آنکه میزان سرمایه‌گذاری در این حوزه بالغ بر ۴۰۰ همت است، عنوان داشت: با حمایت‌های رئیس جمهور یکی از پروژه‌ها بخش مسکن نیروهای مسلح است که فقط در شیراز یک پروژه ۶۴۱ واحدی مربوط به بازنشستگان نیروهای مسلح است که افتتاح شده و تحویل داده خواهد شد. همچنین علاوه بر این ۱۰ هزار ۹۵۷ در ۲۵ استان آماده تحویل است.همچنین ۷۳۵۸ واحد نیز در ۱۳ استان امروز کلنگ زنی خواهد شد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: در بین این پروژه‌ها که همیشه در شرایط کنونی بسیار مهم است، پروژه‌های برق را هم داریم که جمعاً حدود نزدیک به ۷۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه هست که امروز افتتاح خواهد شد.
همچنین یکی از پروژه های ما آب خلیج فارس است که با دو همت سرمایه گذاری انجام شده است .

امیر نصیرزاده بیان کرد: همین پروژه‌ها با کمک و تسهیلگری سایر وزارتخانه‌ها از جمله وزارت نفت، نیرو، راه، جهاد و صمت انجام شده که بدون کمک آنها امکان‌پذیر نبوده است. این کار مشترکی است که با همکاری همه این دوستان انجام شده است.

کد خبر 6739061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha